In juli 2013 zijn Henk en Jolande Olijve gestart met een Servicecentrum aan "de Stroat" in Glanerbrug.


Dat adres stond in Glanerbrug al lange tijd bekend om het herstellen van schoenen maar met de opening van Servicecentrum De Oude Leest is het dienstenpakket enorm uitgebreid.
Een echte aanwinst voor Glanerbrug!


De winkel en extra services zijn helemaal ingericht en aangepast naar de behoeften van deze tijd.
Het aanbod is heel divers, de keuze van het assortiment is groot en eigenlijk teveel om op te noemen.
En met de ruim 40 jaar ervaring op dit vakgebied, zijn wij de uitdaging aangegaan op dit adres.

 

Henk is een vakspecialist pur sang; hij is in zijn jeugd als leerling schoenmaker begonnen en heeft alle vakdiploma’s op zak.
Gewerkt in loondienst, maar ook als zelfstandig ondernemer.
Toen het, voor zijn gevoel, tijd was voor iets anders, is Henk zich op andere specialismen gaan toeleggen; onder meer sleutels dupliceren, in de brede zin van het woord: voor elk type sleutel.

 

Henk is zichzelf steeds verder op zijn vakgebied gaan professionaliseren, het bewijs is de bekroning in 2013 met goud in een wedstrijd voor vaklieden schoenreparaties op Europees niveau.
Bovendien is hij in 2014 gecertificeerd als " Meesterschoenmaker " waardoor hij alle bekende heren en dames merkschoenen zoals Van Bommel, Avang, Greve, van Lier en Lloyd met het originele materiaal kan en mag herstellen.

 

Servicecentrum De Oude Leest staat voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid.
Bij ons kunt U niet alleen terecht voor al Uw schoenreparatie en sleutels , onderhoudsmiddelen en accessoires maar ook voor een stukje advies, en proberen wij zoveel mogelijk uw vragen te beantwoorden.

 

Kortom, u bent van harte welkom bij "Servicecentrum De Oude Leest "