Servicecentrum De Oude Leest, onbetwist een sleutelspecialist

 

Sleutels maken is onze specialiteit, Met onze 9 sleutelmachines en meer dan 45.000(!) sleutels op voorraad aan de rekken, kunnen wij ook uw sleutel dupliceren of op code maken .
Ook die waarvan u denkt dat het niet kan. Informeer naar de mogelijkheden.

Maar niet alleen sleutels van huisdeuren, ramen, kastjes, kluizen maar ook die van uw auto met een transponder(startonderbreker) of voor alle nieuwe behuizingen van autosleutels.
Bovendien leveren wij ook alle beveiligde sleutels met certificaat.
Kom eens langs voor informatie of een prijsopgave voor uw huis- kluis- of autosleutel want u staat te kijken hoeveel u goedkoper uit bent.

Ook leveren wij cilinders in verschillende maatvoeringen en kunnen we ze gelijk sluitend maken zodat u met een en de zelfde sleutel alle sloten kunt openen  ook de hangsloten en kettingsloten.
Voor alle sleutels geldt altijd pasgarantie.


Nog even een kleine opsomming van ons assortiment:

AUTOSLEUTELS:

U hoeft voor autosleutels nooit meer afhankelijk te zijn van een dealer.
Met geavanceerde (computergestuurde) apparatuur kunnen wij vaststellen of de aangeboden sleutel een chip heeft en kunnen wij de juiste code in een reservesleutel inleren.
Wij maken alle autosleutels van oldtimer tot de nieuwste met startonderbreker (als die is vrijgegeven door de fabrikant)
.
Ook kunnen wij klapsleutels maken ook voor oudere types met of zonder startonderbreker.

Losse originele behuizingen voor uw autosleutel

BATTERIJEN:

Alle batterijen voor uw autosleutel of afstandsbediening maar ook voor horloges, laptop of huishoudelijke apparaten.

BEVEILIGDE SLEUTELS:

Bij ons kunt u terecht voor gecertificeerde sleutels van alle merken o.a. Mauer, Winkhaus, Evva, Nemef, Dom en Zeiss Ikon.

EN VERDER:

Huissleutels, brievenbussleutels, fietssleutels, caravansleutels, motorsleutels, autosleutels, cilinder sleutels, baardsleutels, brommersleutels, scootersleutels, kluissleutels, bootsleutels enz.

Tip: ook voor sleutelaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ze in allerlei soorten: sleutelringen, sleutellabels, drijvende sleutelhangers (voor op de boot), autosleutelhangers, Trendy sleutelhangers en nog veel meer.